Skip to main content

4 byggefirmaer gør det let for nybyggere

Under navnet Randersbygger laver fire anerkendte byggefirmaer, Hybel, Milton, eurodan-huse og Vestergaard Huse endnu ny udstillingsby i det naturskønne og populære Dronningborg for 8 år i træk.

Søndag d. 1. oktober holder de åbningsfest for alle med nybyggerdrømme fra kl 14-16 – Hvor Spar Nord også vil være til stede med råd om bl.a. boligfinansiering.

Randersbygger har gennem alle år været en bragende succes, og det til trods for Corona krise, inflation, rentestigning m.v. for der er virkelig noget at komme efter på bygge-udstillingen Randersbygger.

Lækre huse, der er moderigtig indrettet med funktionelle løsninger og nyheder, der alle tiltaler hr. og fru Danmark, Børnefamilierne, eller dem som bare savner inspiration til boligindretning eller renoveringen mv.

Husene er i en meget fornuftig prisklasse, hvor de fleste kan være med, og med beliggenheden i det naturskønne Dronningborg, hvor der er fine byggegrunde i et fantastisk område, så har byggeudstillingen gennem årene slået sine egne besøgsrekorder og er måske en af de bedste besøgte byggeudstillinger i Danmark, både for kunder, men også for typehusfirmaerne.

- De mange besøgende fortæller os, at det er dejligt, at man kan hente så god inspiration, ved at samle typehusfirmaerne samme sted, for det gør det meget nemmere at være nybygger, og på den måde er der noget at kører efter, og ikke mindst se på.

De 4 byggefirmaer der for 8. gang er med til åbning, er igen i år: Eurodan-huse, Hybel, Milton Huse og Vestergaard Huse, og det vidner om at Randersbygger er super stabil og populær og en meget velbesøgt byggeudstilling.

Åbningsfest på Myntebakken

I Dronningborg, nærmere bestemt Myntebakken 10, 12, 19 & 21 er du og familien inviteret til åbningsfest søndag d. 1 oktober 2023 kl. 14-16, sammen med vores byggeudstiller, som alle står klar med råd og vejledning om jeres boligdrømme. I år kan du også møde nogle af
vores samarbejdspartnere, som er gode at have med i processen, når man skal bygge nyt eller have solgt.

Blandt andet kommer Spar Nord forbi, som står klar ved pølsevognen, for en snak om boligfinansiering og låntyper m.v.
- Der er mange emner, der kommer op at vende, når man som familie enten overvejer eller har besluttet sig for at bygge nyt, og derfor har vi samlet de rette kompetencer til åbningsdagen.

Med naturen i byen

Dronningborg er hen over det seneste årti blevet et yderst populært nybygger og bosætningsområde.
- Det er nærværet til naturen, som nærmest kigger ind ad vinduet, kort afstand til legekammerater, skoler, indkøb og foreningsliv, der gør at området er yderst attraktivt og efterspurgt, samtidig med at bylivet og Randers centrum ikke er langt væk.

- Det er primært børnefamilier, der køber grund eller hus i Dronningborg.
- Der er en varieret boligmasse i form af parcelhuse og rækkehuse og for mange beboere er Dronningborg også et pendlerområde, fordi man når 500.000 arbejdspladser indenfor en times kørsel lige fra Aalborg i nord og til Vejle i syd og Herning/Viborg/Silkeborg i Vest og hele Djursland i Øst.
Nærheden til hverdagens institutioner, indkøb, offentlig transport o.s.v. og de korte afstande til centrum, giver også mulighed for at spare en bil, når en arbejder i byen og en anden pendler.

Tryghed om Nybyggerdrømme

Randersbygger og byggeudstillingen er skabt for at give familier en tryghed og en god oplevelse, og det at samle flere typehusfirmaer i samme byggeudstilling er kun med til at gøre nybygger-markedet mere gennemsigtigt for kunderne.

- Hvis man er i tvivl om hvilket hustype man gerne vil have, indretningsløsninger eller hvad der end måtte være, eller hvem man gerne ville bygge med, er det her sted en oplagt mulighed for at se, hvad de forskellige typehusfirmaer kan tilbyde.
Beslutningen for den enkelte bliver nemmere, for det er lige præcis en mulighed som byggeudstillingen Randersbygger, der giver gode betingelser til at vælge til og fra i opstartsprocessen.

Som kommende nybyggere er der nemlig flere fordele ved en udstillingsby som denne.
- Man behøver ikke køre stjerne-kørsel fra by til by, og man behøver heller ikke at beslutte sig, første gang man besøger udstillingsbyen.

- Man kan komme igen, så mange gange man har behov for, og det skaber tryghed i kundernes beslutningsproces. Det er trods alt en af livets vigtigste og måske dyreste beslutninger at bygge nyt hus, så vi gør meget for at hjælpe kunderne i en proces med mange valg.

Randersbygger glæder sig til at byde jer velkommen, vi har åbent hus hver søndag fra kl. 14-16 på Myntebakken 10, 12, 19 & 21, og man kan se mere på randersbygger.dk. Vi kan allerede nu, også annoncere, at der også bliver en 9 gang til næste år.

Nybyggerne

Randersbygger. Salg af byggegrunde, salg af projekthuse, Byggeudstilling og nu også med TV2 udsendelsen "Nybyggerne"

"Nybyggerne" rullede første gang ind over tv skærmen i onsdags d. 30/1-2019. Så du også med? Ellers så kan du se en lille video af deltagerne og billeder fra første afsnit. Se de flotte billeder fra Randers og bydelen Dronningborg, hvor boligerne fra 2E Bolig er beliggende. Et fantastisk byudviklingsområde med imponerende udsigt til By, fjord og landskaber, samtidig med nærhed til alt kun få km. fra Randers centrum. Ønsker du også at bygge nyt og være "Nybygger" så besøg vores byggeudstilling Randersbygger og se samtidig de flotte beliggende byggegrunde og projekthuse huse til salg. Vi har Åbent hus hver søndag på Hjertegræsbakken, 8930 Randers NØ kl. 14-16 "Der er altid en god grund til at kigge forbi"

Emil Thorup er i år vært på 'Nybyggerne', mens boligstylist Mette Helena Rasmussen og bygningsekspert Ask Abildgaard er tilbage som dommere. Foto: TV 2 / André Blinkilde